Agis stopt per 1 januari 2015 en gaat op in Zilveren Kruis Achmea. Momenteel zijn er 140.000 klanten bij Agis verzekerd via het Postcode Zorgpoliscollectief. Deze klanten krijgen nu een korting bij Agis omdat ze meespelen bij de Postcode Loterij. Echter, het lijkt er op dat deze grote groep klanten volgend jaar niet echt welkom zijn bij Zilveren Kruis Achmea (ZKA).

 

Brief Postcode Zorgcollectief

Vorige week heeft het postcode Zorgcollectief een brief gestuurd waarin wordt aangegeven dat klanten van Agis in dit colelctief volgend jaar GEEN korting meer krijgen op de basisverzekering en de aanvullende verzekering bij Zilveren Kruis Achmea. Postcode Zorgcollectief heeft nu afspraken gemaakt met Delta Lloyd en daar krijgt deze grote groep van 140.000 wel korting. Ex-Agis klanten van het postcode zorgcollectief krijgen 8% korting op de basisverzekering en 15% - 30% korting op de aanvullende verzekering. 

Hoeft Zilveren Kruis Achmea de klanten van Agis niet meer?

Navraag bij Agis geeft aan dat ze geen passende aanbieding kunnen geven aan mensen die nu korting krijgen via Postcode Zorgcollectief. Er is geen alternatief. Dus, bedankt voor alle jaren. U zoekt het vanaf nu zelf maar uit.

Nu verzekerd bij Agis via Postcode Collectief en op zoek naar nieuwe zorgverzekeraar?

Gelukkig zijn er voldoende alternatieven te vinden in de markt, waar je wel korting kunt krijgen. Misschien is het nu ook een goed momente om na te denken over je nieuwe zorgverzekering. Wil je vrije keuze in een restitutie verzekering, of maakt het jou niet uit of je zorgverzekeraar je keuze van arts en ziekehuis beperkt (natura polis). Start nu met vergelijken en bekijk de premie zorgverzekering 2015.

Of ga direct naar Delta Lloyd voor een premie berekening

 

 tags: Delta Lloyd agis postcode loterij zorgpolis zorgcollectief


Bij een restitutie zorgverzekering kunt u zelf uw eigen specialist of ziekenhuis kiezen. Bij een zuivere restitutiepolis wordt er 100% vergoed volgens marktconform tarief. 

1. ONVZ Zorgverzekeraar (zuivere restitutiepolis) 

2. PNO Zorg (zuivere restitutiepolis)

3. Delta Lloyd (zuivere restitutiepolis)

4. Ditzo (normale restitutiepolis)