U bent nu verzekerd bij Agis Zorgverzekeringen, en ontvangt u korting via het Postcode Zorgcollectief. Hartstikke mooi, want dat bespaart u honderden euro's per jaar. Maar, Agis stopt per 1 januari 2015 en gaat op in Zilveren Kruis Achmea. Daarmee vervalt de korting die u nu krijgt, want Zilveren Kruis Achmea biedt geen korting aan de klanten die nu in het Postcode Zorgcollectief vallen.

 

Postcode Zorgcollectief naar Delta LLoyd

Het Postcode zorgcollectief heeft nu afspraken gemaakt met Delta LLoyd en start met een grote omzet actie. 140.000 klanten worden in de maand november gebeld om de Agis klanten over te zetten naar Delta LLoyd. In onze ogen een mega operatie, en een behoorlijke grote groep verzekerden die ze in beweging proberen te krijgen.

Korting voor Postcode Zorgcollectief bij Delta LLoyd

Bestaande Agis verzekerden krijgen in 2015 korting op hun zorgpremie bij Delta LLoyd: 8% op de basisverzekering en 15-30% op de aanvullende verzekering. 

 

Overstappen van Agis zorgverzekeringen naar Delta Lloyd zonder korting? 

Bereken uw nieuwe premie bij Delta Lloyd.

Of bekijk hier meerdere premies zorgverzekering.

 

 


Bij een restitutie zorgverzekering kunt u zelf uw eigen specialist of ziekenhuis kiezen. Bij een zuivere restitutiepolis wordt er 100% vergoed volgens marktconform tarief. 

1. ONVZ Zorgverzekeraar (zuivere restitutiepolis) 

2. PNO Zorg (zuivere restitutiepolis)

3. Delta Lloyd (zuivere restitutiepolis)

4. Ditzo (normale restitutiepolis)